Make your own free website on Tripod.com
 
NEWS ON SMTJB 

HALAMAN BERITA INI TIDAK AKAN DI UPDATE LAGI KERANA SEMUA
BERITA TERBARU HENDAKLAH DIHANTAR TERUS KE MESSAGE BOARD
ATAU KE SMTJB CLUBS DI YAHOO! ATAU TERUS KE MAILING LIST


1. Salah seorang pelajar dari sekolah kita telah berjaya melanjutkan pelajaran ke salah sebuah universiti di Germany iaitu Badril dari kelas 5 Jentera 2. Universiti tersebut ialah Fachhochschule Mannheim. Beliau telah mengambil kursus A-Level di PPP/ITM selama lebih kurang 2 tahun sebelum berlepas ke Germany pada bulan August tahun 1998 yang lalu. Semoga Bad berjaya di sana. Sesiapa yang nak kirim apa - apa dari Bad email la dia, gerenti dia balas nyer.

2. Ada sesiapa yang hendak menolong mengadakan majlis perjumpaan untuk bekas pelajar teknik bagi sessi 1994/95, dan mungkin juga bagi sessi sebelum dan selepas itu, terdapat cadangan supaya ianya diadakan di SMTJB. Jika ada sebarang cadangan, sila beritahu kepada webmaster melalui email atau letakkan cadangan anda di message board homepage ini. Semoga kita semua akan dapat bertemu kembali di SMTJB. Terima kasih.

3. Channel untuk teknikjb ...masuk la kat #teknikjb...server undernet....aku nyer pc jadi server. Online everyday. Dalnet pun ada, kalau susah nak masuk kat undernet, masuk la kat Dalnet server.

4. Homepage ini akan dijadikan halaman untuk semua bekas pelajar mahupun yang masih belajar di SMTJB. Saya akan     memerlukan banyak pertolongan dari semua bekas pelajar atau pun yang masih belajar jika hendak menolong. Ringkas sekali, jika anda dari batch selain dari batch 94/95, anda boleh menghantar maklumat mengenai batch anda, senarai nama pelajar, gambar atau apa sahaja. Kepada bekas pelajar batch 94/95, jika anda mempunyai gambar² semasa di SMTJB dan hendak gambar tersebut diletakkan, scan dan hantarkan kepasa saya dan jika anda ada sebarang idea untuk ditambah di halaman ini, terus sahaja hantar email kepada saya.

5. Saya baru dapat tahu, ada 2 dan mungkin juga lebih pelajar dari batch SPM'95 sekarang sedang belajar di Jepun, nama Universiti dia saya dah lupa sebab susah nak sebut, sorang nama dia Amir dari kelas 5J2 dan Hamidon, kalau tak tak silap dari 5J2 juga, dah ada 3 orang pelajar dari kelas 5J2 di luar negara, syabas!!!...

6. Salah seorang rakan kita telah melangsungkan perkahwinan ( dah lepas dah...dia tak kasi tau pun ..heheh ) nama dia ..tak kasi tau..tapi yang menghantar berita ni..ialah Hamidon dari kelas 5J1..nak cerita lebih lanjut...boleh contact dia. saya takde email dia la..sape yang ada boleh la bagi tau ok...berita menarik nik..SEMOGA BERBAHAGIA kepada rakan kita .

7. Salah seorang dari x-student kite dari 5K2 batch 94/95 (orang Pontian) telah selamat malangsungkan hari bahgia. Semoga berbahagia hendaknya dari kami semua. sumbangan tinie

8. Akum senior². saye student tijb batch 9899. lelaki student j2. so, saye baru jumpe page nih, (yuky bagitau), and saye nak inform, batch kite pun ade buat homepage... http://tctijb.cjb.net (flash version). kalau boleh, saye nak mintak persetujuan untuk taruk link ke dalam page kitorang. and, saye nak mintak list senior² lame yg ade..nak taruk dlm homepage... boleh? okkay...great job seniors! long live TIJB!!! sumbangan enawar a.k.a. arquette NEW

Ada berita menarik untuk diletakkan di sini? 


Nama: :
News : :

 
Click Here!